Ett par av de viktigaste komponenterna när man bloggar är att skriva ofta se till att bli länkad på alla möjliga sidor och förstå tekniken och taktiken bakom. Har jag hört…

Att skriva ofta är en utmaning i sig och det kräver av mig en strukturerad tillvaro där jag skriver massvis med utkast som jag när jag känner för det förädlar, färdigställer och publicerar. Och det är det jag gör just nu. Har flera betraktelser att lyfta fram så småningom.

Men först vill jag lyfta fram ett tips inför julen. Det var Tommy Körberg som i TV4 som gav sin syn på hur man skall bli av med sin ångest för allt man kommer stoppa i sig mellan jul och nyår. Enkelt. Fokusera istället på vad du stoppar i dig mellan nyår och jul istället. Toppen tycker jag. Helt i min smak och blir alltså min taktik i år.

Mitt alldeles egna tips till er alla är något liknande. Tillbringa så mycket tid som möjligt på sofflocket. Disk, städ, tvätt och andra måsten finns alla kvar till i morgon. Ta hand om er själva och vila ut. Det har ni säkert gjort er förtjänta av i höst.

Vi syns och hörs

Stefan Sladden Eng