Precis så känner jag mig idag. Som en av gubbarna Waldorf och Stadtler i den populära serien om Mupparna.(The Muppet Show) 

Och jag antar att vi är fler som känner så där vi igår kväll satt läktaren och tittade på kaoset som försiggick på på stora scenen.

I reklampauserna gnällde vi alla över hur alla kunde göra så som de gjorde och vi lät precis som Waldorf och Stadtler – Och inte minst – Sannolikt lät vi precis som de på scenen, våra politiker. Efter gårdagskvällen torde vi alla lite var till mans kunna anmäla varandra för verbal tårtning men frågan är om ärendet skulle behandlas?

Men nu gäller det att kamma till sig och noga överväga var man står någonstans inför vårens extraval. “Rödgrön röra” eller “Blå Allians”, För mig spelar det egentligen inte så stor roll. Bara det inte blir “Purple Rain” som vinner.

Medmänsklighet och människors lika värde står absolut högst upp på min lista och jag kan acceptera en massa olika lösningar för att nå dit. Men inte en politik där SD har något som helst inflytande. Det bör man tänka på när syftet med resan är att fly från psykisk eller fysisk terror.

Vi syns och hörs
Stefan Sladden Eng

PS: Mollie – Du vinner idol i morgon – Inte minst tack vare låten Purple Rain – Men det är ju en helt annan sak förstås. DS